VÍDEO: La fira Besalú Medieval, que tindrà lloc els dies 1 i 2 de setembre, celebrarà el seu 20è aniversari

Comparteix-ho amb els teus amics:

Enguany la fira Besalú Medieval celebrarà el seu 20è aniversari

La Vila Comtal de Besalú ja treballa en la commemoració del 20è aniversari de la seva fira més coneguda. La pròxima edició del Besalú Medieval tindrà lloc enguany els dies 1 i 2 de setembre. Un cap de setmana durant el qual Besalú torna mil anys enrere per transformar el centre històric en un plató únic, on la fantasia i la història transporten al visitant a l’antic Comtat de Besalú. El valor del conjunt arquitectònic i històric de la Vila la converteix en una de les mostres més importants i singulars dels conjunts medievals de Catalunya i durant dos dies, els carrers, la gent, les botigues, els edificis, el passeig fluvial, les muralles, places i racons, no s’escapen de la influència de la Fira Medieval.

Aquest esdeveniment s’ha convertit en una de les cites més importants pels milers de visitants que anualment s’apropen a Besalú per gaudir de la seva màgia. Una gran producció que compta amb la implicació de l’administració i més d’un centenar de voluntaris.

Amb l’entrada de 3 € pels adults i gratuïta pels menors de 12 anys, podran gaudir de desenes d’espectacles i tallers que envaeixen el centre històric, des del Pont Vell fins als marges del riu Fluvià. Grans i petits s’endinsaran en un món d’entreteniment i aprenentatge: autèntiques lluites medievals amb armes històriques, escoles de cavallers, oficis i arquers, mercats, abanderats, nombrosos personatges teatrals, músics antics… I no oblidem el carrer dels Atrapats.

A més a més, el visitant podrà degustar la saborosa vedella cuita curosament, volta rere volta, durant el Sopar Medieval que se celebra el dissabte, així com gaudir durant tot el dia dels menús oferts a la Taverna del Seny.

CONSULTA PROGRAMACIÓ AQUÍ

ARXIUS DE VÍDEO:

Comparteix-ho amb els teus amics: