Vídeo: Cap de setmana de Bruixeria a Sant Joan les Fonts

Comparteix-ho amb els teus amics:

La Fira de Bruixeria de Sant Joan les Fonts vol ser una fira per a tots els públics, una fira per visitar sobretot en família, però sense oblidar totes aquelles persones que de forma particular volen obtenir més informació sobre aquells temes que més els atrau, o dels que més desconeixen. Enguany arriba a la desena edició i fins al moment s’ha anat consolidant com una de les fires més importants del panorama català dins d’aquesta temàtica.

Vídeo resum de la roda de premsa de presentació de la 10a Fira Internacional de Bruixeria de Sant Joan les Fonts
[vimeo id=”140206423″]

El format que any rera any s’ha presentat és, sobretot, una fira a l’aire lliure. La principal concentració d’activitats es localitza al prat de les Coromines, conegut popularment com el Clot de l’Infern. Allà és on es troba el mercat temàtic esotèric, els escenaris dels 4 elements, aire, aigua, foc i terra, la carpa gran, els tallers, les demostracions, els espectacles i les animacions entre d’altres. Per contra les xerrades dels diferents especialistes convidats a la fira es duen a terme al castell de Juvinyà. Enguany aquest format es repeteix amb temàtiques diverses com ara sessions de vidències en directe per establir contacte amb el més enllà, xerrada sobre els Fenòmens Paranormals, el Druisme d’avui en dia i sobre els horòscops i les seves prediccions.

Enguany l’orbertura de la Fira anirà a càrrec de “Els bruixots dels Pirineus”, Rosa Collelldavall “la Dama Blanca” (vident-sanadora espiritual), Jaime Pilatuña Yachac (Shaman), Sebastià d’Arbó (Dr. Parapsicologia i Fenòmens Paranormals”, la colla S’tokats, l’Escola de la Mariló Casals (recerca de les capacitats extrasensorials), Nueva Orden Druida Sendero Verde, Arijuna i les autoritats municipals.

En l’apartat d’animació i espectacles volem destacar el que la colla Els Embruixats de Sant Joan les Fonts, ens ha preparat per aquesta desena edició, al vespre de dissabte i al migdia del diumenge, un Espectacle que porta per títol “10 anys de la fira”, també ens acompanyaran fent altres actuacions el grup de dansa Lilith amb la seva dansa màgica, els timbalers Dum Dum Dum acompanyats dels Gegants dels 4 elements de la Fira, el grup Sorgin Haizeak amb “vientos de brujas”, el Ball de Bruixes de Sant Joan les Fonts, el Ballet Internacional del Ecuador Zafredos amb la dansa ritual Haya Huma, animació a càrrec de les Bruixes del Toix i clouran la Fira els Bruixots del Pirineu amb el Ritual de tancament.

No podem oblidar el mercat amb més de 50 parades de venda i consultes especialitzades en el món esotèric, l’Associació de Comerciants animant i venent productes bruixerils, així com també l’animat bar de la colla Stoka’ts, el trenet Tricu tricu i l’escola de Belles Arts amb la seva decoració.

Tot plegat més de 100 voluntaris i col·laboradors i un equip d’organitzadors de la fira que fan possible que aquest esdeveniment tant rellevant sigui possible.

Fira Bruixeria 4