VÍDEO: La Garrotxa ja té cançó de l’estiu, una paròdia dels temes “electro llatins” titulada ‘La Carbassa’

Comparteix-ho amb els teus amics:

És obra de la companyia de teatre Pic Pic que espera que soni a les festes majors de la comarca

La companyia de teatre amateur Pic Pic de Sant Joan les Fonts repeteix la fórmula d’inventar-se una cançó d’estiu perquè soni a totes les festes majors de la comarca. Enguany proposen ‘La Carbassa’, una paròdia dels temes “electro llatins” que canten en català i on tiren de metàfores amb verdures per explicar que els seus protagonistes no acaben de trobar la manera de lligar amb les noies. Amb el suport de Zeba Produccions Audiovisuals i la composició musical dels DJ Kurba i Adrià the king, han gravat un videoclip que es pot veure a Youtube. Veure vídeo.

“Si em dones carbassa, faré una vichyssoise i la teva col llombarda el meu porro es perdrà” és la tornada del ‘hit’ que la companyia de teatre Pic Pic ha tret per aquest estiu. L’any passat van inventar-se una rumba per donar a conèixer la companyia que va tenir molt bona acollida i aquest cop han decidit treure un “electro llatí” en català a tall de paròdia.

Els dos protagonistes apareixen al videoclip vestits amb jaquetes de pell a ple estiu, ulleres de sol –un encara amb l’etiqueta del preu- i tot de joieria i complements varis. S’ha rodat a una discoteca de Barcelona i a una masia d’Olot. “Tot plegat és un estil molt de ‘reguetón’ i sobrat però que al final resulta ser molt quico, un intent fracassat d’anar hypster i modern”, explica Anna Aumatell, una de les membres de la companyia, que recorda que del que es tracta és de fer riure i que la gent s’ho passi bé.

Cedida per la companyia de teatre Pic Pic Imatge promocional del tema 'La Carbassa' de la companyia de teatre amateur Pic Pic de la Garrotxa. Pla general dels seus membres.

El projecte ha comptat amb la col·laboració de Zeba Produccions Audiovisuals, els DJ Kurba i Adrià the king, i la franquícia de ball Udance de Barcelona, entre d’altres. La cançó ‘La Carbassa’ ja està penjada a Youtube –en menys de 24 hores ja s’ha vist més de 1.200 cops-.

Foto: Cedida per la companyia de teatre Pic Pic
Imatge promocional del tema ‘La Carbassa’ de la companyia de teatre amateur Pic Pic de la Garrotxa. Pla general dels seus membres.