Vídeo: La natació sincronitzada es fa lloc al SISMÒGRAF

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquesta nova proposta va emplenar les grades del club Natació Olot, Sincro Mataró va oferir un petit tastet del seu repertori, la resposta de la gent vas ser molt positiva i l’objectiu assolit. Fer difusió d’aquest esport que a la seva manera es relaciona amb la dansa

Exhibició de natació sincronitzada que es durà a terme a les instal·lacions del Club Natació Olot. S’hi podran veure dues coreografies aquàtiques i una coreografia en sec. El públic tindrà l’opció d’asseure’s còmodament a la graderia o de saltar a l’aigua i seguir l’exhibició des de la piscina. El Simògraf, el festival que detecta el moviment, vol donar visibilitat a aquesta disciplina esportiva i artística. Veure vídeo.

https://vimeo.com/161325281

Sincro Mataró és una associació esportiva dedicada a l’ensenyament i difusió de la natació sincronitzada i dels valors de l’esport en general. Actualment compten amb un centenar de nedadores d’entre quatre i setze anys repartides en diversos equips. A més de participar en actes esportius, les nedadores més experimentades solen realitzar exhibicions.