VÍDEO: La Núria i l’Ona, conegudes de Can Putades, necessiten la teva ajuda solidària

Comparteix-ho amb els teus amics:

La Núria i l’Ona, conegudes de @canputades, tenen 20 anys i estan a tercer de carrera d’antropologia i llengües aplicades a Barcelona, on actualment viuen, tot i que són de la Garrotxa.​

Fa uns mesos que aquestes dues noies varen decidir iniciar el curs de manera diferent: començant un projecte des de zero a Senegal.

No ho faran soles, sinó que ho faran al costat de la proposta de la GIE (grup de persones físiques que duen a terme activitats econòmiques amb un objectiu no lucratiu) Nguel du Saloum de Mar Lodj. Després de dies ideant i programant, ha arribat el moment de posar fil a l’agulla, però necessiten la vostra ajuda.

EL PROJECTE

Aquest nou curs tenim ganes d’engegar, a poc a poc, un petit projecte de “Centre obert” on els nens i nenes del poble puguin venir-hi a reforçar el currículum escolar, a aprendre, a reflexionar i també a passar’s-ho bé.

Oferirem reforç escolar a partir d’activitats vivencials i participatives, tallers de manualitats, jocs, esports, música, espectacles… i promourem la dinamització del poble i valors transversals com la sostenibilitat, la coeducació, l’atenció a la diversitat…

Les activitats es duran a terme a la Caseta d’en Modou, una caseta que Nguel du Saloum ha comprat i estan reparant per a convertir-la en el camp base del projecte. Aquesta caseta es troba al costat del camp de futbol on tots els nens i nenes i joves del poble es troben per a sortir a jugar.

L’equip de treball estarà format per un o una representant de les famílies del poble, una persona adulta del poble amb habilitats per a dinamitzar activitats amb els nens i nenes, que treballarà amb nosaltres com a dinamitzador/a, voluntaris i voluntàries que s’animin a participar i jo mateixa, la Mar, que soc educadora social i mare.

Aquest projecte el tira endavant la GIE Nguel du Saloum de Mar Lodj, amb la col·laboració de l’Associació Cultural Amics de l’Àfrica de Granollers.

Aquest compte bancàri l’hem obert únicament per guardar totes les donacions les quals aniran destinades a fer possible el projecte del Centre Obert per a Mar Lodj.

IBAN: ES60 0182 0885 9602 0153 8653
TITULAR: Ona Jou Oliveras

Més info aquí