VÍDEO: La ‘OEconomia’ al Doc del Mes a Can Trona

Comparteix-ho amb els teus amics:

Un viatge creatiu i humorístic on economistes i banquers tracten d’explicar el joc del capitalisme amb més o menys èxit.

Puede ser una imagen de rascacielos, cielo y texto

En els darrers anys, el nostre sistema econòmic s’ha fet invisible i incomprensible. La sensació de que alguna cosa no funciona del tot bé l’ha tingut pràcticament tothom. Però, exactament, què és el que no funciona?

Capa a capa, Oeconomia revela les regles del capitalisme contemporani i com aquestes fan créixer sistemàticament el dèficit i la concentració de la riquesa. Amb astúcia i rigor, la pel·lícula analitza els aspectes més flagrants de l’economia capitalista, sovint invisibilitzats en les cobertures mediàtiques, fet que impossibilita comprendre la lògica que hi ha darrere de les estructures bàsiques que sostenen la nostra vida quotidiana.

Paradoxalment, l’economia només creix i els beneficis només son possibles quan hi ha endeutament. Un joc segueix instal·lat en la lògica de l’augment infinit de capital. Mostra el capitalisme signes d’esgotament? Ens trobem prop del seu final?

Divendres 2 d’abril a les 19.30h i dissabte 3 d’abril a les 17.00h a Can Trona.

Per reservar cliqueu al següent enllaç i ompliu el formulari.

Comparteix-ho amb els teus amics: