Vídeo: “La Otra” presentarà a Olot el seu ùltim disc “Pa’fuera y pa’dentro”

Comparteix-ho amb els teus amics:

El proper dissabte 27 de febrer, a les 12.30 a la Plaça Cinema Colom d’Olot, tindrà lloc un concert de la cantautora feminista La Otra, que presentarà el seu darrer disc “Pa’fuera y pa’dentro”, i el cantautor Primo Zon

L’acte, organitzat pel col·lectiu feminista la Dalla, la Granja del Cacau i l’Assemblea de Joves de la Garrotxa pretén reivindicar la necessitat d’oferir concerts de música crítica i alternativa a la ciutat. Des de les tres entitats considerem que cal promocionar la música d’autor, més allunyada dels circuits comercials, sovint carregats d’eslògans masclistes i capitalistes. Així mateix, estem d’acord en què cal fomentar una cultura lliure i oberta, per això el concert serà a l’aire lliure i amb entrada inversa (és a dir, que les persones que assisteixin al concert pagaran al final de l’actuació en funció de l’economia o la satisfacció obtinguda).

[youtube id=”WuNznDh71fw”]

La cantautora i l’artista escollits per a realitzar els concerts Isa V. i Dani Garcia representen molt bé aquest esperit més alternatiu. Isa V, La Otra, és una jove madrilenya que està de gira per Catalunya. Després de passar per Girona i Viladecans farà parada a Olot. La seva música és de crítica social, sobretot de temàtica feminista. Fins avui ha editat 2 àlbums: “Amanecer luchando” i el que ens vindrà a presentar “Pa’ fuera i pa’dentro”.

En aquest darrer disc ha inclòs cançons que plantegen una visió diferent de l’amor “romàntic” al que sovint ens té acostumades la indústria de la música més comercial. “Te quiero libre y me quiero libre contingo” ens diu la Isa tot cantant. Aquesta afirmació ens transporta a pensaments que moltes de nosaltres ens hem de plantejar per tenir relacions de parella menys dependents i basades en la llibertat.

Primo Zon, d’altra banda, és el nom artístic de Dani Garcia, un cantautor d’Igualada que ens portarà un repertori de versions (o perversions com ell mateix les anomena) amb un toc d’humor àcid i desvergonyit. El seu estil és una convinació de pop-rock amb pinzellades de grunge i rock psicodèlic.

A part dels concerts, l’acte també servirà per presentar les jornades i el cartell que la Dalla i l’Assemblea de Joves de la Garrotxa han preparat com a celebració del 8 de Març, dia internacional de les dones treballadores. Entre altres sorpreses, desvetllarem el nom de l’espectacle teatral que portarem a la ciutat, els dies que realitzarem una ruta històrica pels carrers d’Olot i la presentació d’un dels llibres de Ruben Sánchez, impulsor de l’associació: Aliats del feminisme.

Col·lectiu feminista la Dalla