VÍDEO: La PAH torna a carregar contra Bankia a Olot per no complir les seves promeses

Comparteix-ho amb els teus amics:

Un cop més l’entitat Bankia situada al carrer de Sant Rafel torna a ser notícia pels reiterats incompliments de promeses a famílies en situació precaria

Una nova manifestació convocada per la PAH Garrotxa va reunir aquest matí prop d’una quarantena de persones davant la sucursal Bankia a Carrer Sant Rafel d’Olot. Aquesta vegada es denunciava la falta d’ètica moral a fer falses promeses si es refinançava la hipoteca a canvi d’una suposada dació en pagament i passar a lloguer social en cas de no poder fer front als pagaments. Per part del Banc això, no s’ha complert. Veure vídeo.

https://vimeo.com/188274667

Segons la plataforma aquest és un dels bancs amb els quals els costa més negociar sortides a situacions límits, com el cas de Mamassa Jamegay, que amb quatre fills, i tant ella com la seva parella estan a l’atur, varen demanar un lloguer social al no poder pagar la hipoteca, l’única solució que donava el banc va ser refinançar per 40 anys l’hipoteca amb la falsa promesa que si no podien pagar, es faria una dació en pagament, cosa que no a passat i ara el banc es renta les mans.

Cada setmana hi ha nous casos de famílies en risc d’exclusió social que acudeix a la plataforma per buscar solucions i no es descarten noves mobilitzacions.

vlcsnap-00001