Aquest diumenge tindrà lloc el tradicional Mercat de la Joguina a la Plaça Campdenmàs. En cas de pluja s’anul·laria

Comparteix-ho amb els teus amics:

AOAPIX – Després d’un any d’anul·lació per les restriccions produïdes per la Covid 19, aquest any torna el Mercat de la Joguina. El proper dia 10 d’octubre de 10 a 13h, la Plaça Campdenmàs s’omplirà de jocs i joguines, a preus econòmics i en bon estat, que la mainada i els joves posaran a la venda per a tothom qui ho vulgui aprofitar. En cas de pluja s’anul·laria.

El Mercat torna amb un format semblant a les edicions anteriors, les parades només poden ser gestionades per mainada i joves de 6 a 16 anys i els firaires s’hauran de portar les taules, cadires o tendals per poder muntar la seva parada. Com cada any la Penya Aoapix serà l’encarregada de l’organització general i d’animar la matinal amb Ràdio Mercat de la Joguina.

L’organització recorda als firaires que és molt important que pensin i preparin amb temps el material, el llistat de preus, el canvi i tot el necessari per fer una parada atractiva i sobretot per passar un matí divertit i distès.

Pel que fa referència a les mesures sanitàries l’Aoapix demana a totes les persones participants que respectin el metre i mig de distància entre parades i sobretot que portin mascareta (obligatòria per a tothom) i gel hidroalcohòlic per tal de rentar-se les mans sovint. Per respectar les distàncies i evitar les aglomeracions, a banda de la Placeta Campdenmàs, els firaires podran també utilitzar els carrers adjacents a la Plaça, en el cas que quedi plena. Els membres de la Penya Aoapix tindran un punt d’informació i personal per tal d’ajudar els participants a trobar un bon lloc on posar la paradeta.

Per altra banda l’Aoapix recorda que a la zona hi ha poc aparcament i per tant caldrà pensar una manera de descarregar el material a un lloc pròxim i després anar a aparcar.

Aquest any, no es recolliran joguines i per tant es demana als firaires que un cop finalitzat el mercat s’enduguin les joguines que no es venguin. L’organització també destaca que sobretot no es regalin joguines a cap nen o nena si no va acompanyat d’un adult que accepti el regal.

El Mercat de la Joguina és una mostra més de l’esforç de les entitats, administracions i sobretot de la ciutadania per recuperar la vida cultural i social al carrer i, amb totes les mesures de seguretat necessàries, retornar a la “normalitat” que tant trobem a faltar.

 

Comparteix-ho amb els teus amics: