VÍDEO: La Policia Municipal d’Olot s’adhereix en una campanya solidària contra el càncer infantil

Comparteix-ho amb els teus amics:

La Policia Municipal s’adhereix a la campanya de la Policia de Terrassa per construir l’hospital contra el càncer infantil més gran d’Europa

“Càncer infantil. Venim a per tu!” Aquest és el crit de la Policia Municipal d’Olot en el vídeo de la campanya que acaben d’iniciar. Els agents d’Olot han volgut expressar així el seu suport als companys de Terrassa en la seva lluita contra el càncer infantil en un vídeo que ja es pot trobar a la pàgina web de l’Ajuntament d’Olot i a les xarxes socials.

La plantilla d’Olot s’ha solidaritzat amb els agents de Terrassa que van iniciar fa uns mesos una campanya de recollida de fons per ajudar a construir el SJD Pediatric Cancer Centre Barcelona, l’hospital contra el càncer infantil més gran d’Europa. A més del vídeo, aquest dilluns 4 de setembre instal·laran un punt informatiu al mercat setmanal per donar a conèixer la seva iniciativa. En una parada just davant del Casal Marià, de les 9h del matí a la 1h del migdia, els agents recolliran fons per al centre de tractament de càncer per a infants de l’Hospital Sant Joan de Deu. A partir del dia 5, els donatiu es podran realitzar directament a les oficines de la Policia Municipal d’Olot.

Els agents d’Olot també participaran de la jornada solidària organitzada el dilluns 18 de setembre per la Policia Municipal de Terrassa. Una representació de la Policia d’Olot es traslladarà a Terrassa per fer entrega dels donatius recollits i es raparan al zero en solidaritat amb les persones afectades per càncer.

Info i Foto: Ajunt. Olot