VÍDEO: La Sanjoanenca i els Emmaskarats tornen a ser premiats al Carnaval de Carnavals a Platja d’Aro

Comparteix-ho amb els teus amics:

La carrossa de la Sanjoanenca i els Emmaskarats tornen a tenir premi a Platja d’Aro al Carnaval de Carnavals

La Sanjoanenca obté el quart premi dotat amb 700 euros en carrossa i els Emmaskarats el primer premi dotat de 1.000 euros en comparses. Aquesta era una nova oportunitat per gaudir de les millors colles de Carnaval de Castell-Platja d’Aro i de les comarques de Girona gràcies a la segona edició del Carnaval dels Carnavals que va tenir lloc ahir dissabte dia 4 de maig, una rua de carrosses i comparses, que transcorria per les avingudes del Cavall Bernat i de S’Agaró, de nord a sud, al centre de Platja d’Aro.

22 colles carnavalesques varen participar en aquesta rua i més de 1.200 figurants que optaven als 8.600 euros en premis per a les cinc millors colles de carrosses i comparses. Un cop finalitzada la rua començava un ball popular amb l’Orquestra Girasol a la Plaça dels Estanys, i en la mitja part es feia públics els guanyadors i el lliurament de guardons.

Concretament hi participen les colles Vas Dat, IV Gats, Els Pimpons, Qui ens ha enredat, I a tu què t’importa?, Els Collonuts, Sens Límits, Somos los que somos, Anem de Conya, La Xalana del Port, La Banda del Pati i Els Pipas (Castell-Platja d’Aro), Merlots (Santa Cristina d’Aro), Petard@s.som, Colla Tramuntana, Els Esperits, Golfo’s i Quatre Gats (Sant Feliu de Guíxols), Els Emmaskarats (Olot), La Santjoanenca (Sant Joan Les Fonts), Embarrakaldats (Caldes de Malavella), La Colla del Tech (Roses), La Carrossa del Pòsit (L’Escala) i Canya i Conya (Tossa de Mar).

Més enllà de les colles locals, la resta de participants han estat convidades a ser-hi presents arran d’haver assolit altes classificacions en la darrera edició de Carnaval arreu del territori. Totes opten als guardons que decidirà un jurat que valora quatre conceptes: coreografia, disfressa, carrossa i animació. L’acció, promoguda per la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, pretén oferir una segona rua carnavalesca cada any, que permeti gaudir de l’espectacle en època de primavera amb bona temperatura i poder veure als carrers de Platja d’Aro també colles que no poden assistir-hi el dissabte de Carnaval perquè desfilen a les seves poblacions d’origen.

VÍDEO RELACIONAT: