VÍDEO: A la venda les entrades del Teatre de Festes del Tura

Comparteix-ho amb els teus amics:

Des d’aquesta setmana ja es poden comprar les entrades per les dues obres de teatre que es programen aquestes Festes del Tura a Olot. Són dues comèdies per no parar de riure.

El divendres 8 de setembre a les 21 h es podrà veure a Olot Chefs, de la companyia Yllana, una divertida mirada sobre la gastronomia. A través del teatre gestual, els protagonistes se’n riuen dels cuiners estrella i de les diferents cuines i sabors d’arreu del món. La història se centra en un xef de gran prestigi que ha perdut la inspiració i ha de confiar en un rocambolesc equip de cuiners per crear una recepta espectacular que li permeti mantenir les estrelles del seu restaurant.

El dissabte dia 9 de setembre, Homes, la comèdia musical serà la proposta cultural del Teatre Principal d’Olot, a les 21.30 h. Anna Barrachina, Agnès Busquets, Mireia Portas, Alba Florejachs i Glòria Sirvent es posen a la pell dels homes en un muntatge de nova creació signat per Sergi Belbel i Carol López que s’inspira en el text estrenat fa més de 20 anys per les T de Teatre i que ja s’ha convertit en tot un fenomen.

Una comèdia musical fresca i actual amb la música original de Marc Parrot, que fa reflexionar sobre què suposa ser un home i una dona avui en dia, i si els dos sexes estan condemnats a no entendre’s. Una història feta a partir de relats curts i brillants basats en situacions quotidianes.

Les entrades es podran comprar de manera presencial a la taquilla del Teatre Principal d’Olot i a Can Trincheria i per internet.