VÍDEO: La sisena edició tindrà lloc del 26 al 29 de novembre a Olot, amb espectacles íntims i espais singulars

Comparteix-ho amb els teus amics:

La sisena edició tindrà lloc del 26 al 29 de novembre a Olot, amb espectacles íntims i espais singulars

Aquest any el Festival d’arts escèniques “El Petit Format”, organitzat per Una Càpsula de Teatre, oferirà una programació des del dijous 26 fins al diumenge 29 de novembre. La finalitat principal dels organitzadors seguirà essent la de promoure el teatre mitjançant representacions davant d’un públic reduït i amb un nombre limitat d’actors i actrius, és a dir: en petit format. La cartellera del 2020 encara s’està acabant de decidir i en el transcurs dels propers mesos es tancarà la programació definitiva. De moment els organitzadors poden confirmar tres obres, les quals es representaran en espais intimistes cercant el vincle entre intèrprets i espectadors. 

Si l’any passat la programació oferia un cant a la vida, en aquesta ocasió l’equip del Petit Format ha volgut fer èmfasi en el passat i en com conservar-ne el record. Així doncs, el fil conductor del Petit Format 2020 és ‘mantenir la memòria’. Un any més Ramon Almeda ha estat l’encarregat de dissenyar el cartell, que il·lustra de forma gràfica l’anhel de mantenir viva la memòria mitjançant un recipient ple de records, que tots tenim a casa i que ens rememoren experiències viscudes. En definitiva, el cartell pretén recordar aquells objectes i persones  que ja no hi són però que tenim molt presents. 

Pack ‘Petit Compromís’

Una novetat important d’aquest 2020, és el pack ‘Petit compromís’. Els organitzadors volen agrair a totes aquelles persones fidels al festival que any rere any han confiat amb l’organització i segueixen apostant per les arts escèniques de petit format. Per això, posen a la venda un pack on, tots aquells que ho desitgin, per tan sols 15€, podran adquirir entrades anticipades per assegurar-se lloc en les dues obres programades que desitgin. 

Tots els qui adquireixin aquest paquet promocional, podran escollir els dos espectacles que vulguin veure abans no es posin a la venda les entrades al públic en general. Cal recordar que degut a l’aforament limitat dels espectacles, sovint s’exhaureixen les entrades amb molta antelació. Per difondre-ho, l’organització ha elaborat un vídeo promocional que es penjarà a les xarxes socials al llarg del cap de setmana i que ha comptat amb la col·laboració de 21 intèrprets i directors professionals que han format part del Festival al llarg d’aquests 5 anys. 

Obres confirmades

Una Càpsula de Teatre manté en peu l’essència del festival: incloure a la programació espectacles amb un segell de qualitat i proximitat evident. Les companyies confirmades que en formaran part, totes de caràcter professional, tenen una trajectòria destacada i són àmpliament reconegudes dins el sector cultural. Eel Petit Format 2020 comptarà amb espectacles com ‘Ramon’, ‘Consevando memòria’ o ‘Lu’:

  • Ramon, escrita i dirigida per Mar Monegal, és un monòleg interpretat per Francesc Ferrer, que mostra com certes circumstàncies de la vida poden ocasionar un retrobament amb el passat i de com això ho converteix tot en una autèntica muntanya russa. Precisament aquest espectacle ha estat guardonat fa pocs dies pels Premis de la Crítica com a millor text teatral.
  • Conservando memòria, de Patio Teatro, és un espectacle de teatre de text combinat amb teatre d’objectes on es parla del desig de conservar la memòria dels avis per entendre i rememorar la història de persones que han estat tan importants en les nostres vides.
  • Lu, de la Companyia Maduixa, és una obra que parla sobre el poder de la creativitat i la imaginació com a forma d’evasió davant la crueltat i la duresa de la vida.

Info: El Petit Format

Comparteix-ho amb els teus amics: