VÍDEO: L’Ajuntament de Sant Joan les Fonts organitza uns tallers participatius contra la violència de gènere

Comparteix-ho amb els teus amics:

Dissabte dia 30 de març, al Centre Sociocultural de Sant Joan les Fonts, es duran a terme dos tallers de prevenció de la violència de gènere.

A les 12 h començarà un cine fòrum adreçat a joves de 12 a 16 anys. A partir de la projecció del documental anomenat “Ferides” l’Associació Teatral Mousiké durà a terme un taller en el qual els assistents podran treballar un tema que, malauradament, cada vegada és més proper. Aquesta trobada participativa finalitzarà a les 14 h i no cal inscripció prèvia.

A les 18h començarà, al mateix centre, la segona activitat de la jornada. A partir de la projecció del documental anomenat “Ferides” i del documental anomenat “Buits”, l’Associació Teatral Mousiké durà a terme un debat entre el públic assistent. L’activitat, que es preveu finalitzi a les 20 h, està adreçada a adults a partir de 16 anys i no cal inscripció prèvia.

Per a més informació es poden adreçar al telèfon 972 29 00 52 (Àrea de les Persones – Ajuntament de Sant Joan les Fonts). Ambdues activitats són gratuïtes. Els documentals han estat dirigits per Susanna Barranco amb el suport de Mousiké, l’Institut Català de les Dones i l’Obra Social la Caixa. L’activitat rep el suport econòmic del Ministerio de la Presidencia, Relaciones con las Cortes e Igualdad.