Vídeo: L’Associació Amics del Tren Olot-Girona han guanyat el “Premi a la maqueta europea” a la Rail Expo de París

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’Associació Amics del Tren Olot-Girona han guanyat el “Premi a la maqueta europea” a la Rail Expo de París, la gran exposició internacional dedicada al modelisme ferroviari que es pot veure anualment a la capital francesa. És un esdeveniment de referència a Europa, que reuneix aficionats, artesans, fabricants, editors, clubs i associacions, tots apassionats pels ferrocarrils. Aquest any la fira s’ha celebrat aquest passat cap de setmana al Parc d’exposicions de Cergy Pontoise de París.

https://vimeo.com/113250645

En aquesta ocasió, l’Associació Amics del Tren Olot-Girona ha estat convidada a participar a la Rail Expo d’enguany amb la maqueta de la línia ferroviària Olot-Girona. A París es va exposar tot el tram garrotxí de la línia, 18 metres lineals de maqueta amb 5 estacions des d’Olot fins a Les Planes d’Hostoles.

7L2XB

Segons l’associació possiblement serà la fita més important dels 15 anys de vida de l’entitat i la veritat és que estan molt orgullosos, tant pel reconeixement de la feina feta com pel que representa per Olot i la Garrotxa. Aquesta maqueta ja va estar exposada a la passada fira de Sant Lluc on nombrós públic la va visitar, també en aquelles dades varen estrenar el primer gegant de l’associació obra d’Àngel Rigall i Tavi Algueró, el nou gegant és un obsequi que l’artista irlandesa Aideen Barry ha fet a l’entitat en el marc del projecte Changing Tracks.

ALTRES ARTICLES RELACIONATS:

Vídeo: Un any del centenari de l’arribada del tren d’Olot

Vídeo: Presentació del nou gegant ferroviari d’Olot