Vídeo: L’Associació de Joves Empresaris ja té delegació a la Garrotxa

Comparteix-ho amb els teus amics:

La comarca de la Garrotxa amaga una gran quantitat d’empreses amb empresaris i emprenedors d’una gran empenta, imaginació i formació. És una comarca amb una gran tradició empresarial, que s’ha sabut adaptar als temps, però que actualment pateix com totes les empreses del país.

[vimeo]https://vimeo.com/91678901[/vimeo]

Per aquest motiu un grup de joves empresaris i empresàries garrotxins ha decidit potenciar l’Associació de Joves Empresaris de Girona a la comarca amb la creació de l’AjEG Garrotxa, amb uns objectius molt definits:

-involucrar i dinamitzar d’una manera moderna als joves empresaris i emprenedors de la comarca, compartint coneixements i experiències. -dinamitzar les relacions entre les diferents organitzacions empresarials i administracions per tal d’establir noves formes de col·laboració. I tot plegat, buscant unitat respectant la diversitat, oferint col·laboracions obertes des de la llibertat, la necessitat i els interessos, i fent difusió dels actes de les altres organitzacions per aconseguir que arribi a tots els empresaris. La nova entitat pretén esdevenir una ajuda més als empresaris i emprenedors de la comarca, juntament amb la resta d´entitats i associacions empresarials ja establertes, amb la finalitat de sumar, complementar i crear les sinergies necessàries en tot allò que pugui ser d’interès per a l’empresariat i per a la comarca.

És per aquest motiu que des de l’Ajuntament d’Olot s’ha recolzat la iniciativa, establint un conveni de col·laboració que ha de permetre desenvolupar un seguit d’accions que facilitin la relació entre diferents empreses, i alhora, entre les empreses i l’administració encaminades a una millora de la comunicació, a facilitar la creació de xarxes i un més ampli coneixement de les necessitats empresarials per poder donar-hi resposta de manera compartida.

L’acte central de presentació tindrà lloc a la Sala El Torín d’Olot, el divendres 9 de maig a 2/4 de 5 de la tarda, i consistirà en un Networking de 2 hores obert a tots els empresaris de la comarca. És gratuït, no és necessari ser soci de l’AjEG, però cal inscripció prèvia enviant un correu electrònic amb les dades personals i de l’empresa a delegaciogarrotxa@ajeg.org. La inscripció és limitada. El lema de la trobada és: Ets empresari? Ets de la Garrotxa? Coneguem-nos!.

A les 19h del mateix dia 9, també a la Sala El Torín, tothom que vulgui podrà assistir a la ponència «La clave está en ti», que pronunciarà Emilio Duró, consultor, assessor i formador empresarial des de fa més de 25 anys de les principals empreses del país. L’acte és gratuït i obert a tot el públic en general.

Vídeo: Emilio Duró, consultor, assessor i formador empresarial  [youtube]http://youtu.be/cOG2FJgy2hw[/youtube]