VÍDEO: L’associació Terra Viva demana ajuda per continuar oferint el servei: SALVEM ALS ANIMALS DE LA PROTECTORA I SALVEM A TERRA VIVA!!

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’associació Terra Viva demana ajuda per continuar oferint el servei: SALVEM ALS ANIMALS DE LA PROTECTORA I SALVEM A TERRA VIVA!!

Som Terra Viva, la protectora d’animals de la Garrotxa. Som una protectora humil, però sentim un Amor immens per tots els animals.  Ens trobem en una situació insostenible després d’anys de maltractament institucional per part del nostre Consell Comarcal, responsable del recinte i dels gats i gossos que aquí hi viuen. No només comptem amb unes instal·lacions insalubres i plenes d’elements en molt mal estat que posen en perill a treballadors i animals (i que els responsables no s’han dignat a arreglar) sinó que fa anys que no cumpleixen amb els pressupostos que van aprovar i Terra Viva s’endeuta una mitja de 3.000 a 4.000 euros cada mes des del 2019….

Per acabar-ho d’empitjorar, volen donar la concessió de la gestió de la protectora a una empresa amb afany de lucre, que no ha gestionat mai refugis, que no té recursos i de qui no tenim garanties del tracte que donarà als animals més vells i malalts.

Per això, demanem al Consell Comarcal que:

1- Que es faci càrrec de tot el deute que Terra Viva ha anat generant aquests anys per no haver rebut les partides pressupostades acordades.

2- Que adeqüi les instal·lacions del centre de recollida.

3- Que no doni el servei a cap empresa privada amb afany de lucre i obri una nova licitació per aquest servei.

Més info aquí.

Comparteix-ho amb els teus amics: