VÍDEO: Les llums de Nadal d’aquest any no tindrà cap cost per als comerciants d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’Ajuntament d’Olot assumeix l’aportació que en fan els comerços per donar suport a un dels col·lectius més afectats per la crisi de la COVID-19

Aquest any, com a mesura de suport al comerç local, l’Ajuntament d’Olot cobrirà el cost dels llums de Nadal que fins ara assumia juntament amb els comerciants de la ciutat. D’aquesta manera, el Consistori es farà càrrec per primera vegada dels més de 50.000 euros que suposa il·luminar tots els eixos comercials de la ciutat durant les festes nadalenques.

Fins l’any passat, els comerciants cobrien els 14.000 euros que corresponia a la il·luminació del centre de la ciutat i l’Ajuntament d’Olot aportava més de 30.000 euros per cobrir la il·luminació de la resta d’avingudes i carrers d’Olot.

Aquest any, en canvi, la il·luminació dels carrers no suposarà cap cost per als comerciants perquè el consistori en finançarà tot el cost. La proposta sorgeix del mateix Ajuntament d’Olot amb l’objectiu d’acompanyar i donar suport a un dels sectors més afectats per la pandèmia, el confinament i la crisi de la COVID-19; sobretot durant la campanya de Nadal, una de les més importants per aquest sector. Tal com s’ha previst, es mantindran tots els punts de llum i instal·lacions lumíniques que es van instal·lar per les passades festes de Nadal.

Paral·lelament, i amb l’objectiu d’impulsar i potenciar el comerç local, des del consistori també es treballa per mantenir la pista de gel que cada any s’ubica a la Plaça Major i també s’estudia, amb la col·laboració de l’associació d’Els Catòlics, la celebració de l’arribada dels Reis Mags d’Orient perquè enguany pugui portar-se a terme complint amb les mesures sanitàries i de seguretat.

Info: Ajunt. Olot