Vídeo: Les Preses va celebrar aquest cap de setmana la seva Festa del Roser

Comparteix-ho amb els teus amics:

Diumenge es va haver de canviar alguns horaris i localitzacions d’alguns actes a causa de la pluja

Aquest passat cap de setmana s’ha celebrat la Festa del Roser a les Preses, amb diverses activitats com l’homenatge a Ricard Creus, jornada poètica amb la participació de Joan Mercader i els Amics de les lletres Garrotxines. Inauguració de l’exposició de treballs dels alumnes de l’Escola de Plàstica del Centre Cultural de les Preses.

Al llarg de dissabte i el diumenge diferents partits de futbols als camps municipals d’esports de les Preses i Bosc de Tosca. L’hora del conte a càrrec del País de Xauxa.

Diumenge era el dia de la gran caminada popular “Ruta dels llenyataires” i la 9a trobada de vehicles antics i clàssics. A mig matí animació infantil amb Pep Puigdemont i entrega de premis del 7è concurs literari de relats curts i del concurs de cartells de la Gala.

A la tarda es va haver d’avançar la cercavila i la ballada dels gegants i calabutins, a causa de la pluja. Poc després es realitzava la trobada d’escoles de dansa d’esbarts amb la participació de l’esbart Margall de Barcelona i Marboleny Escola, seguida de la cantada de gospel a càrrec del Cor Gospel Garrotxa. Veure vídeos.

Vídeo: Trobada d’escoles de dansa d’esbarts amb la participació de l’esbart Margall de Barcelona i Marboleny Escola

https://vimeo.com/167672702

Vídeo: Cantada de gospel a càrrec del Cor Gospel Garrotxa

https://vimeo.com/167692008