VÍDEO: Les propostes de la CUP als pressupostos aprovats de l’Ajuntament d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Les propostes de la CUP als pressupostos aprovats de l’Ajuntament d’Olot

Critiques a l’aprovació dels pressupostos per part de l’oposició per amagar la pujada de l’IBI en campanya electoral

JuntsXCat va aprovar amb la seva majoria absoluta els pressupostos d’Olot per aquest 2020, amb els vots en contra d’ERC, PSC i la CUP. El pressupost total arriba fins a gairebé 38 milions i la pujada es queda al 4% l’IBI i del 4,5% en les escombraries. Es van poder escoltar fortes crítiques de l’oposició i algunes protestes del públic assistent en contra de l’Espai Cràter.

Un ple distòpic

Per Rafel Reina

Un ple on una vintena de persones varen assistir de públic i que ja se sabia el resultat. L’Espai Cràter, és l’etern problema que té Olot i així ho van recalcar l’oposició. Treure la majoria de fires també va estar criticat, com l’elevada dotació de diners públics en comunicació, com per exemple a Ràdio Olot, al Setmanari la Comarca i principalment a Olot Televisió, que d’una manera reiterada i perduda en el temps, es donen diners per uns serveis que el que amaguen en realitat és un continuo “rescat” encobert. El programa Holadomus, tampoc està clar si tindrà repercussió “real” als olotins i probablement ja sentirem parlar en breu per als possibles pobres resultats.

L’equip de govern es “compromet” a treballar amb les al·legacions formulades pels grups de l’oposició, caldrà veure si es compleix. ERC va recalcar que l’equip de govern va amagar a la població d’una manera deliberada la gran pujada d’impostos en campanya electoral.

RELACIONAT:

VÍDEO: Protestes del públic al ple i crítiques de l’oposició a l’aprovació dels pressupostos d’Olot