VÍDEO: L’Esbart d’Olot balla al Festival Lluèrnia en el pont de Santa Magdalena

Comparteix-ho amb els teus amics:

Durant deu anys les associacions, entitats i voluntaris en general han estat l’ànima del festival. Sense la seva participació Lluèrnia no hagués estat possible, no només per la seva contribució efectiva en la difusió, vigilància, producció i muntatge de les instal·lacions, sinó principalment perquè han estat els que se l’han fet seu omplint els carrers de ciutadans i ciutadanes meravellats de redescobrir la seva ciutat tot gaudint de la festa del foc i de la llum.

Per això aquest any els hem proposat una instal·lació conjunta amb un intens valor simbòlic: il·luminar els ponts sobre el Fluvià a la llum de petites espelmes. La fragilitat de les flames que, multiplicada per centenars de punts de llum, magnifica l’efecte misteriós i fa evidents els ponts com a punts d’unió de tota la ciutat.

Cinc entitats de la ciutat han participat aquest dissabte en diverses actuacions en ponts de la ciutat. L’Associació de veïns de Sant Roc ho feia al Pont de Sant Roc, Esplais de la Garrotxa al Pont de Colom, La Carnavalesca d’Olot i Castellfollit de la Roca al Pont de les Mores, L’Associació de veïns de Sant Miquel al Mirador sobre el Fluvià al carrer de Sant Miquel i l’Esbart d’Olot al Pont de Santa Magdalena amb un ball tradicional que pots veure tot seguit.

VÍDEOS RELACIONATS LLUÈRNIA 2021: