VÍDEO: L’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot guanya el premi del concurs Kabua 2019 “Joves per canviar el món”

Comparteix-ho amb els teus amics:

Des de fa cinc anys el concurs Kabua convida nois i noies a expressar opinions i a actuar de manera crítica sobre temes socials rellevants a través de la creació d’un vídeo original de denúncia i/o sensibilització. Enguany, gran part dels vídeos premiats han estat dedicats al feminisme.

L’Equip KABUA, promotor d’aquesta iniciativa, s’integra en el grup Educació, Famílies i Comunitat de l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona. En la seva cinquena edició el concurs Kabua ha centrat l’atenció en el feminisme, el sensellarisme, el valor dels “likes” a les xarxes socials i la qüestió de si som el que mengem.

Vídeos guanyadors 2019

1r Premi: EASD Olot amb “Sensellarisme”
No calen paraules per dir molt i per aconseguir que empatitzem amb les persones sense llar.
Amb aquest treball, joves de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot van rebre el primer premi del concurs Kabua.

2n Premi: Escola Tecnos amb “Desamparados”
Joves de l’Escola Tecnos de Terrassa donen veu a tres persones que per circumstàncies molt diferents es troben sense recursos per cobrir les necessitats més bàsiques.

3r Premi: Institut Santa Eugènia amb “SENSE FILTRES”
A l’Institut Santa Eugènia de Girona, noies i nois de diferents edats parlen sense embuts de l’assetjament sexual a les dones, reivindicant la seva llibertat i el dret a ser elles mateixes.

Més vídeos aquí