Vídeo: L’Escola Municipal de Música d’Olot a la Flautada de les comarques gironines

Comparteix-ho amb els teus amics:

La Flautada de les comarques gironines d’ enguany s’ha celebrat a l’Escala el passat dissabte 8 de març. La trobada va consistit en una jornada d’assajos a l’Escola Municipal de Música de l’Escala i un concert de cloenda a l’Institut Sant Pedò d’aquesta ciutat.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=0vkvU5H6pps[/youtube]

Els flautistes van començar a treballar per grups i per nivells a les 9’30 del matí fent una parada per esmorzar. Tot seguit vam dinar tots junts i a primera hora de la tarda es va reprendre els assajos per finalitzar amb el concert.

1381797_827325593960591_857310192_n

S’hi han reunit prop d’una centena de flautistes de les escoles municipals de música de Sant Feliu de Guíxols, Olot, Torroella de Montgrí, Palafrugell, l’escola del Gironès, de Figueres i Llagostera.

Per recuperar forces, els nens varen gaudir d’una xocolatada i unes coques fetes per les mares i pares de l’escola que van tenir un gran èxit.

En el concert de cloenda s’han interpretat diferents obres del repertori popular, destacant peces tant conegudes com “La sardana” de Toldrà i “La petita serenata nocturna” de Mozart. Tota una gran experiència per a tots, petits i grans, que vam conviure un dia ple d’emocions.

Elisa Planagumà