VÍDEO: L’exsecretari general de CCOO a les comarques gironines, Bartomeu Compte, formarà part de la llista electoral d’Esquerra a les eleccions al Parlament

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’exsecretari general de CCOO a les comarques gironines, Bartomeu Compte, formarà part de la llista electoral d’Esquerra a les eleccions al Parlament

L’exsecretari general de CCOO a les comarques gironines, Bartomeu Compte, formarà part de la llista electoral d’Esquerra Republicana de Catalunya a les eleccions al Parlament per la demarcació de Girona que encapçalarà la candidata Teresa Jordà.

El congrés comarcal d’Esquerra Republicana a la Garrotxa ha avalat el sindicalista, resident a Besalú, com el seu representant comarcal per formar part de la llista electoral, conjuntament amb l’olotina Dolors Corretgé, professora de la UNED i secretària general de la sectorial d’Economia i Finances d’ERC.

“És un orgull formar part d’aquest projecte col•lectiu que representa Esquerra Republicana i, especialment, des de la Garrotxa. Vull agrair de tot cor tots els companys i companyes el suport que he rebut per formar part de la llista electoral al Parlament del pròxim 14 de febrer”, ha manifestat Bartomeu Compte.

El besaluenc ha explicat que formar part d’una llista que encapçala la Teresa Jordà és “un gran repte personal i una agradable responsabilitat”. “Amb ella tenim garantida una representant de les comarques de Girona amb un ampli coneixement del territori, treballadora incansable i amb una especial sensibilitat social, que és el que més necessitem aquests dies que vivim amb la pandèmia”, ha afegit.

Bartomeu Compte ha manifestat també que l’impacte de la COVID19 fa “imprescindible” que el nou Govern de la Generalitat sigui “intrínsecament d’esquerres per impulsar polítiques socials i econòmiques valentes que ajudin als que més ho necessitin amb l’objectiu de garantir el benestar material i treball a tota la ciutadania.”

“Em presento amb la voluntat de treballar per la cohesió social i la reducció de les desigualtats. Perquè la igualtat d’oportunitats i la justícia social són els nostres valors republicans. Ens presentem per fer República des de l’avenç dels drets nacionals i els socials i l’enfortiment democràtic“, ha conclòs.

Info i vídeo: ERC Federació de Girona

Comparteix-ho amb els teus amics: