VÍDEO: Lluèrnia participarà en el Pessebre vivent de Joanetes

Comparteix-ho amb els teus amics:

Nou recorregut, pàrquing més a prop del pessebre i Lluèrnia participarà en una escena, aquestes són les principals novetats del pessebre

Aquest any el Pessebre vivent de Joanetes celebra el seu 25è aniversari de la seva estrella, i s’ha celebrat il·luminant-la enguany una nit cada tres mesos. Aquesta estrella situada al cim de la cinglera de Santa Magdalena i composta de 500 bombetes, és la més gran del món i es troba inscrita en el llibre dels Rècords Guinness cim de la cinglera de Santa Magdalena.

Lluèrnia col·laborarà en aquesta edició amb una escena del pessebre vivent. L’escena en concret tindrà per títol “Cuques de llum”, que consistirà amb la instal·lació d’uns mil leds que estarà ubicada a mig recorregut del pessebre.

El recorregut canviarà significativament i no es creuarà amb el riu, continuarà tenint 1 quilòmetre aproximadament de distància. Un altre de les novetats importants d’enguany serà la ubicació de l’aparcament que estarà situat molt més proper al pessebre.

El barri de Sant Ferriol d’Olot també ha cedit il·luminaria nadalenca per guarnir alguns dels carrers del poble de Joanetes. Segons Lluís Juvanteny, president del Pessebre Vivent de Joanetes “aquest any Joanetes tindrà un nadal molt lluminós”.

El Pessebre Vivent de Joanetes tindrà lloc els dies 25 de desembre a les 19 h, el 26, 29 i 30 de desembre a les 18 h.

Història de l’estrella del Pessebre Vivent de Joanetes (2013)