VÍDEO: L’olotí Martí Barris, guanya amb la Selecció Catalana el Campionat d’Espanya escolar de bàsquet en cadira de rodes

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’olotí Martí Barris, guanya amb la Selecció Catalana el Campionat d’Espanya escolar de bàsquet en cadira de rodes

Aquest cap de setmana s’ha disputat, l’olotí Martí Barris va participar amb la Selecció Catalana en el Campionat d’Espanya per CCAA de bàsquet en cadira de rodes en edat escolar sub 18 al Poliesportiu Santiago Apóstol de Villanueva de la Cañada a Madrid.

La Selecció Catalana va guanyar els tres partits disputats dissabte a la primera jornada del Campionat. L’equip dirigit per Oriol Claret, després d’un ajustat resultat al descans, 15 a 12 davant Aragó, van realitzar una gran segona part que els va permetre guanyar per 36 a 22. Els altres dos partits els va guanyar amb gran autoritat, 42 a 11 contra Andalusia i 46 a 32 davant el País Basc. El darrer partit del Campionat, diumenge al matí, el van jugar les dues seleccions invictes, Madrid contra Catalunya. El partit va ser dominat en tot moment per la Selecció Cataluna que al descans ja va deixar sentenciat el Campionat amb un parcial de 29 a 8. El partit va finalitzar amb 48 a 23 a favor de Catalunya, proclamant-se d’aquesta manera campiona d’Espanya per segona vegada.

Destacar la presència a la selecció catalana de dues jugadores femenines, Maria Heras i Eva Zhi Boada, un jugador amb puntuació 5 (jugador sense discapacitat) Arnau Barrero, i el MVP del Campionat Biel Carbó, tot i que durant tots els partits del Campionat va dominar el joc d’equip per sobre de les individualitats.

Més info: esportadaptat.org
Fotos: Via WhatsApp