VÍDEO: L’olotina Núria Payola aconsegueix un nou rècord d’Espanya, una millor marca personal i la cirereta del pastís, l’anell de promesa

Comparteix-ho amb els teus amics:

3 medalles d’or, i una plata. L’olotina Núria Payola ha tornat a demostrar que és la socorrista absoluta Espanyola més completa del moment

Aquest cap de setmana s’han fet a Elx els Campionats d’Espanya d’hivern de salvament i socorrisme, on la socorrista olotina, ha tornat a demostrar, tot i els problemes per poder entrenar, a causa de la Covid, que segueix sent la socorrista més completa.

Or amb 200 obstacles, 200 supersocorrista i 100 combinada, on ha batut el rècord d’Espanya absolut, que ja tenia ella amb un temps de 1.12.2 i l’ha deixat en 1.11.7.

Plata en 50 remolc maniquí, aconseguint una millor marca personal i ser la 2 espanyola a la història que baixa dels 36 segons aconseguint un temps magnífic de 0.35.7.

Per posar més emoció al campionat, el seu xicot, també un esportista valencià, destacat internacionalment del salvament i socorrisme, Javi Català, l’hi ha demanat davant de tota la família del salvament i socorrisme, i amb la sorpresa de la socorrista Olotina, si es volia casar amb ell. Evidentment la resposta ha estat que si. Veure vídeo aquí.

Felicitats, tant per als resultats esportius com pel seu compromís.