Vídeo: Los Mustang a Sant Feliu de Pallerols

Comparteix-ho amb els teus amics:

A Sant Feliu de Pallerols celebrem al juliol la 8a. FESTA DELS ANYS 60 que converteix a la població en el marc incomparable pel Gran Guateque de l’Estiu i en una vetllada realment inoblidable, tot un referent pels amants d’aquesta música.

[vimeo]https://vimeo.com/95266609[/vimeo]

Organitzada conjuntament per l’Ajuntament de la població i l’associació FANS i patrocinada per Jardineria Joan Casas, S.L., ja anem per la vuitena edició i és un gran èxit de participació on gent de tot Catalunya gaudeix durant més de sis hores amb els sons de la música dels anys seixanta i setanta. Grups i artistes de renom com FORMULA V, LOS DIABLOS, TONY RONALD, LORENZO SANTAMARIA, LOS SIREX, … conjuntament amb els dos grups estrella de la Garrotxa, ELS CORBS NEGRES i ELS VOLCÀNICS han estat protagonistes d’aquesta gran festa de l’estiu a Sant Feliu de Pallerols.

Aquest any, concretament el dissabte dial 5 de juliol de 2014, ELS MUSTANG seran els grans protagonistes, junt amb el grup de la Garrotxa, ELS CORBS NEGRES i per primera vegada a la comarca, actuació de la jove ANNA GORGOLL del jove grup LES XUIC, i del DJ JOAN SOLER. Tos ells ens transportaran a aquells Anys 60 – 70 – 80 i amb més o menys nostàlgia podrem reviure’ls i gaudir-ne altra vegada.

Per a més informació podeu trucar a l’ajuntament Tel. 972 44 40 11.
Properament us anirem informant de totes les dades d’aquesta festa (horari, preu entrades,…)