Vídeo: Marboleny al Teatre Principal d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

El diumenge 1 de febrer a les 17:00h l’esbart presentarà un fragment de L’esbart i el bagul i del nou espectacle del cos de dansa, Mosaic.

Danses com la Bolangera, la Ratolinesa o les corrandes de la Muntanyeta formen part de L’esbart i el bagul, una proposta de dansa catalana d’arrel tradicional que fa emprendre un viatge a l’espectador per descobrir moltes coses de la dansa tradicional i de l’esbart. Es tracta de la segona proposta que Marboleny ha tirat endavant a través del micromecenatge.

Vídeo: L’esbart i el bagul (Les Preses, juny 2014)
[vimeo url=”https://vimeo.com/98323779″ width=”560″ height=”315″]

Estrenat el passat mes de juny al Centre Cultural de Les Preses, es podrà tornar a veure un fragment de l’espectacle el proper diumenge 1 de febrer a les 17:00h a l’escenari del Teatre Principal d’Olot. En aquesta ocasió hi intervindran un centenard’infants i joves de Marboleny Escola i Marboleny Jove. Els balladors més grans de l’esbart, els del cos de dansa, també seran protagonistes de la jornada. En aquest cas perquè presentaran un fragment del nou espectacle Mosaic, un recorregut pel repertori de dansa catalana d’arrel tradicional que ha configurat la trajectòria de l’esbart. La proposta inclou coreografies i arranjaments coreogràfics de Manuel Cubeles; així com també recents incorporacions al repertori de peces d’Eduard Ventura i Lluís Calduch. Des de La Disfressada de Sant Vicenç dels Horts, fins el Ball de Cascavells; passant pel Parado de Valldemossa, les Corrrandes de l’Alta Garrotxa oels Rigodonsvuitcentistes. Tot plegat, un mosaic de balls i danses d’arreu dels pobles de parla catalana que ens farà redescobrir l’essència del cos de dansa de l’Esbart Marboleny.