Vídeo: Més de 150 alumnes d’ESO pujaran a l’escenari del Teatre aquest divendres

Comparteix-ho amb els teus amics:

El Teatre Principal d’Olot repeteix la proposta Tots dansen. Un projecte pedagògic per apropar la dansa als joves a través de la creació d’un espectacle de dansa.

Després d’unes setmanes treballan a les respectives escoles, més de 100 alumnes de centres d’Olot pujaran plegats a l’escenari per representar el treball de dansa que han preparat aquest divendres 28, a les 21 h, al Teatre Principal d’Olot.

[vimeo]https://vimeo.com/90241849[/vimeo]

Més de 100 alumnes d’ESO del Cor de Maria i dels INS Garrotxa i Bosc de la Coma pujaran a l’escenari per mostrar-nos el projecte de dansa que, durant mig any, han preparat juntament amb els seus professors d’educació física. Per fer-ho, han rebut el suport de la ballarina Esther Aumatell.

Presentaran una proposta de dansa contemporània creada per la coreògrafa Lipi Hernández (de la companyia Las Malqueridas).

Tots dansen és un projecte que va néixer al Mercat de les Flors de Barcelona i aquest és el segon any que s’hi han adherit el Teatre Principal d’Olot, el Teatre Monumental de Mataró i el Teatre Auditori de Granollers, gràcies al suport de Transversal, Xarxa d’Activitats Culturals.

El preu de l’entrada és de 5 euros. Es poden comprar anticipadament a www.olotcultura.cat, al Teatre i a Can Trincheria.

tots dansen