Vídeo: Més de 300 corredors a l’Open Tàctic BTT de Sant Joan les Fonts

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest passat dilluns, a Sant Joan les Fonts se celebrava la tercera competició de l’Open Tàctic BTT 2014. Que Enguany, consisteix en sis curses, començant a Riudarenes, continuant per Santa Coloma de Farners, Sant Joan les Fonts, Celrà, Vilajuïga i Fornells de la Selva. El guanyador a Sant Joan les fonts d’aquesta tercera edició va ser per Umbert Almenara amb un clar avantatge que va arribar a ser de fins a més de 4 minuts respecta els seus rivals amb un temps d’una hora, 50 minuts i 27 segons, seguit de Josep Duran i en tercer lloc per a Roberto Bou.

https://vimeo.com/92569273

La cursa organitzada pel Club Ciclista Infantil d’Olot, amb el suport de l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts i el Consell Comarcal de la Garrotxa, van participar més de 300 ciclistes entre totes categories. Amb tres circuits diferents; el circuit llarg de 32 km, obria la jornada per als homes de les categories Sub 23, Elit, Sènior, Júniors, Màster 30 i Veterans 40. La sortida del circuit curt, de 20 km per a homes de les categories Cadets, Veterans 50 – 60, Esplai i Dones Elit i Júniors. I finalment el circuit de 10 km per a nens i nenes infantils i dones Cadets. Més tard hi hauria les curses de promoció per a nens i nenes; d’1 km per als prebenjamins i benjamins, i 2 km per als principiants i alevins.

El recorregut de la competició passa pels indrets emblemàtics del municipi, com la Torre Canadell, Vivers, Oratori de Sant Martí o el Coll de la Barcadura. Com a novetat aquest any, la prova també és puntuable per “GarrotXircuit BTT 2014”, on al final de la temporada es premiarà als tres classificats amb millor puntuació dels diferents apartats convocats, cal haver participat com a mínim en 5 de les 8 proves incloses, d’on l’Opent Tactic n’és la segona.

Fotos:

F 1242

F 1243

F 1244

F 1245

F 1246