Vídeo: Molta participació a la trobada de Motos Antigues de St Joan les Fonts

Comparteix-ho amb els teus amics:

La Trobada de Motos Antigues de Sant Joan les Fonts arriba a la vintena edició com una de les més importants de l’estat

Ahir diumenge més d’un centenar de motos anteriors a 1960, es varen tornar a reunir per realitzar tota mena d’activitats. A partir de les vuit del matí les motocicletes estaran exposades a l’Avinguda Cisteller de Sant Joan les Fonts, on es feien les inscripcions, el lliurament de la documentació i el tradicional esmorzar previ al recorregut. Veure vídeo de la 20a trobada de Motos Antigues de Sant Joan les Fonts, pel seu pas per la Vall d’en Bas.

https://vimeo.com/164003270

A les deu en punt s’iniciava una ruta per la Garrotxa que els portarà a La Canya, Olot, Les Preses, Sant Esteve d’en Bas, Sant Feliu de Pallerols, Les Planes d’Hostoles i Hostalets d’en Bas, on es farà una parada amb refrigeri i el reagrupament, per prosseguir la caravana fins al Mallol, la Pinya i tornada a Sant Joan les Fonts, on l’acte s’acabarà amb un dinar popular, amb el repartiment de trofeus entre els participants.

La trobada de Motos Antigues es consolida any rere any com un referent a Catalunya i una de les més importants de l’Estat, fet que atrau multitud d’amants i curiosos del motor de tot arreu.