VÍDEO: Més d’un miler de persones emplenen els carrers d’Olot al Carnestoltes Infantil

Comparteix-ho amb els teus amics:

Més d’un miler de persones emplenen els carrers d’Olot al Carnestoltes Infantil

Un any més arriba el Carnestoltes Infantil d’Olot, en la seva la cinquanta-dosena edició, organitzat, aquest any, per Esplais de la Garrotxa i l’Agrupament Escolta i Guia Nostra Dona del Tura d’Olot. Veure vídeo.

L’acte central del carnestoltes es feia dissabte a la tarda amb la concentració a la Plaça Clarà prèvia a l’inici de la rua que acabava a la Plaça Major i presidida pe Marçal Bancells i Marina Callís com a rei i reina del carnestoltes, acompanyats pel grup de percussió Timbus.

Després de la rua a la Plaça Major es feia el pregó del rei i la reina del carnestoltes i a continuació un espectacle a càrrec dels Salats que varen fer ballar a tots els assistents a la festa. Tot seguit es feia un berenar per als disfressats.

Al Carnestoltes infantil d’Olot també hi col·laboren altres entitats com l’Escola d’Art d’Olot amb la decoració de la plaça Major i l’Escola Municipal d’Expressió amb el disseny del cartell d’enguany que, en aquesta ocasió, ha anat a càrrec de la Llibertat Beà Pasqual.