VÍDEO: Miki Núñez presenta nou single i videoclip, Viento y vida´

Comparteix-ho amb els teus amics:

Miki Núñez presenta ´Viento y vida´ nou single que servirà d´avançament del seu nou disc.

Aquesta nova cançó pop-rock compta amb la col·laboració de la mítica banda de pop Despistaos. Amb guitarres melòdiques, secció rítmica molt marcada i una tornada molt potent, aquest nou single arriba acompanyat d´un videoclip on es pot copsar la màgia existent entre el propi Miki i el grup convidat.

Miki Núñez no deixa d´avançar en la seva carrera artística. Nominat fa pocs dies com a ´Millor artista revelació ´ per Los40 Music Awards o guanyar 2 premis Enderrock per millor cançó i millor artista, cal sumar també el disc d´or per les vendes digitals de ´La Venda´ i ´Celébrate´.
El tour ´Amuza´, com s´anomena el seu primer disc, ha recorregut gran part de la geografia catalana i de la resta d´Espanya, exhaurint les entrades de tots els seus concerts, havent arribat al num 1 a la llista de vendes a la seva sortida.

Miki Núñez en tan sols un any, ha estat capaç d´aconseguir que una cançó seva, ´Escriurem´ sigui de les més radiades, de les més escoltades a plataformes digitals i convertida en himne després d´haver format part de la campanya #Joemcorono a favor de la investigació del Covid 19.

Comparteix-ho amb els teus amics: