VÍDEO: Milers de persones visiten la 13a edició de la Fira del Farro de la Vall de Bianya

Comparteix-ho amb els teus amics:

Milers de persones visiten la 13a edició de la Fira del Farro de la Vall de Bianya

La inauguració de la fira va ser dissabte i va anar a càrrec de l’alcalde Santi Reixach i del conseller d’Interior, Miquel Buch. Prèviament, el conseller va signar el llibre d’honor. Buch també va mantenir una trobada amb els voluntaris de protecció civil del municipi i ha visitat l’exposició de les 300 eines del Camp en miniatura, del mestre artesà local Xevi Plujà. Seguidament es feia la xerrada de l’equip d’arquitectes RCR, i el projecte de la Vila.

Imagen

Després de l’èxit i gran acceptació del sopar-tastet en les anteriors edicions, es repetia una vegada més, al Centre Cívic gràcies a la col·laboració de tots els restaurants i artesans del municipi que han preparat diferents tastets.

Imagen

Diumenge, es portaran a terme la majoria d’activitats, amb les exhibicions de feines del camp, taller de cuina pels més petits a l’espai gastronòmic, més de 40 parades de productes artesans, zona d’esmorzar i degustació de farro, passejades en burro i trenet turístic.

Durant el matí, la Colla Gegantera del municipi i el gegant romà Farrus Tremendus acompanyats pels cabeçuts Sidro i Margarida i els gegantons de la Canya, feien cercaviles per l’espai firal.

Al migdia, es feia el tradicional reconeixement i es lliurarà el títol honorífic de padrí i padrina de la Fira del Farro de la Vall de Bianya, que enguany ha recaigut a l’Adrià de la Planella i la Rosita de Cal Ferrer.

Imagen

Durant el matí també es podia visitar la sala expositiva d’eines del camp en miniatura.

Vídeo: elgarrotxi.cat
Fotos: @DeBianya

Comparteix-ho amb els teus amics: