VÍDEO: Molta afluència de gent a la Fira de la Bruixeria, que aquest any s’ha inspirat en la cultura japonesa

Comparteix-ho amb els teus amics:

Molta afluència de gent a la Fira de la Bruixeria, que aquest any s’ha inspirat en la cultura japonesa

Dissabte s’inaugurava una nova edició de la Fira de la Bruixeria, la 14a. Enguany, el ritual d’inauguració anava a càrrec de la cultura convidada, la del Japó. La Fira ha comptat amb més de 40 parades.

Com cada any, la fira comptava amb dos espais ben diferenciats. Un era el Clot de l’Infern, al prat de les Coromines, on hi havia el gran mercat temàtic i on tenien lloc tots els espectacles; i l’altre espai, que serà el Castell de Juvinyà, on es feien les conferències.

Al Clot de l’Infern s’ubicaven quatre escenaris on cada mitja hora, aproximadament, s’hi podria veure un espectacle (contes infantils, dansa, tallers, etc.). Un dels espectacles més esperats era el que oferia la companyia Drakonia el dissabte al vespre, que tenia el foc com a protagonista.

També cal destacar la presència en aquesta edició de la cal·lígrafa Kiyo, pseudònim de Satomi Tanaka, que va fer una aproximació a la cal·ligrafia japonesa des del vessant més espiritual i també de la xerrada que oferirà Yasumasa Takahashi titulada “Recorregut pels 88 temples del Japó”. Un altre de les activitats destacades és la demostració d’arts marcials com l’Aikido i Kenpo Kai.

Durant tot un cap de setmana els visitants podien gaudir d’un conjunt de propostes relacionades amb el món de l’esoterisme i la bruixeria en aquest marc incomparable del municipi. El mercat esotèric anava carregat de productes variats i de gran qualitat, per satisfer les necessitats d’un públic fidel que, any rere any, s’acosta a la fira.

GALERIA DE FOTOS AQUÍ

Fotos inauguració de la fira.

Bruixeria2019-10-05-13-41-35

Bruixeria2019-10-05-13-41-34 2

Bruixeria2019-10-05-13-41-39

Bruixeria2019-10-05-13-41-34

Info i fotos: Ajunt. Sant Joan les Fonts