VÍDEO: Molta animació i ambient al Carnaval de Sant Joan les Fonts

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest dissabte s’ha celebrat a Sant Joan les Fonts el carnaval. Una tradició arrelada i que aquest any ha comptat amb un Carnaval Infantil, un altre per adults i dos àpats (un dinar i sopar) per a colles.

carnaval_infantil_2020 (8)

Durant el Carnaval Infantil s’ha comptat amb la presència del Rei i la Reina Carnestoltes i l’Hereu i la Pubilla de Sant Joan i l’actuació dels ‘Dum, dum, dum’ amb la seva tamborrada. La mainada ha pogut ballar i fer-se fotos en el photocall que s’havia instal·lat en el Prat de Can Miquelet. Finalment, cap a la 1 del migdia s’ha donat a conèixer el nom del Rei i la Reina infantil de Sant Joan les Fonts després que el jurat format pel Rei i la Reina Carnestoltes, l’Hereu i la Pubilla de Sant Joan i la directora de l’Escola de Belles Arts hagin deliberat. La Reina infantil és la Thaïs Casals vestida d’índia i el Rei és en Genís Juvinyà disfressat de hippie dels 70’s.

carnaval_infantil_2020 (11)

Ja a la tarda, ha estat el torn de la Rua de Carnaval que ha fet un total de dues passades pel recorregut establert. Aquest any hi han participat 9 colles que han congregat a centenars de persones disfressades i a tantes altres al llarg del recorregut. La rua, presentada per membres del Surti com Surti, ha estat marcada pel bon ambient, la música i el confeti. Entre les colles n’hi havia de Sant Joan les Fonts (com la Santjoanenca, que obria la rua; i els S’tokats, que la tancaven), de la Garrotxa però també de la resta de la demarcació.

Info: Ajunt. Sant Joan les Fonts
Vídeo: elgarrotxi.cat

RELACIONAT:

VÍDEO i FOTOS: Els Emmaskarats i la Carnavalesca, triomfadors de la Rua del Carnaval d’Olot 2020