Vídeo: Molta paciència i llargues cues per entrar al Campament Reial d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Milers de nens i nenes de tota la Garrotxa es varen acostar aquests dies a la plaça Clara d’Olot per veure de prop el Campament Reial que els Reis Mags d’Orient han instal·lat per l’ocasió al centre de la ciutat. Tots els nens varen portar la carta demanant tota mena de joguines i desitjos, també es va poder gaudir de les representacions del Carboner, el Fanaler, el Mag, el cuiner i la Caramel·lera. La Cavalcada Reial d’Olot es farà el dia 5 de gener a partir de 2/4 de 7 i en la que participaran més de tres-cents voluntaris. Serà tot un dia d’emocions per als més menuts. Veure vídeo especial amb entrevistes.

[vimeo id=”115877782″]

Demà cavalcada Reial a Olot

Aquest dilluns dia 5 de gener de 2015, se celebra la Cavalcada de Reis. La cavalcada surt a les 18.30 hores de l’av. Reis Catòlics, tram entre el c/ Josep Ayats i la Plaça Catalunya, i fa el següent recorregut:- Av. Reis Catòlics.

– Plaça Clarà, tram de l’Ideal.

– Cruïlla de l’Ideal.

– Cruïlla del Servis.

– C/ Mulleres.

– C/ Lorenzana

– C/ Serra Ginesta

– Plaça Major

– C/ Sant Esteve

– Passeig d’en Blay (costat Teatre)

Es començarà a desviar el trànsit a les 18.00 hores als següents punts:

– Plaça del Palau. Els vehicles procedents de l’av. Girona seran desviats cap a l’av. Bisaroques i l’av. Sant Jordi.

– Av. Reis Catòlics, cruïlla c/ Josep Ayats. Els vehicles procedents de la Ctra. Sant Joan de les Abadesses seran desviats al c/ Josep Ayats i cap al c/ Pou del Glaç.

– Cruïlla de l’Ideal. Els vehicles procedents del passeig de Barcelona es desviaran al c/ Vilanova.

– Pont de Cal Russet. Els vehicles que circulen procedents de Santa Pau o que van per la Ronda Fluvià procedents del c/ Vilanova, seran desviats cap a la Ronda Fluvià en direcció cap al pont del darrere de la TEISA.

El circuit de vianants del centre estarà tancat, com de costum, a partir de les 14.30 hores, però, a més, també es tancaran les pilones del Firalet a l’alçada del Casal Marià i la d’entrada a la Plaça Rector Ferrer, cruïlla c/ Macarnau. Les pilones del c/ Sant Rafael i de la plaça Mora estaran bloquejades per tal que no pugui accedir cap vehicle durant la cavalcada, aproximadament des de les 17 hores fins a es 20 hores.

[youtube id=”FUt5WOne9Ss”]