VÍDEO: Molta participació a la Festa del Roser de les Preses

Comparteix-ho amb els teus amics:

El bon temps va acompanyar gairebé tots els actes programats de la festa del Roser.

Iniciàvem la festa petita del poble acompanyats dels avis i àvies i dels alumnes de l’Institut Bosc de la Coma d’Olot per inaugurar l’exposició 3 serveis comunitaris. El dissabte al matí es va iniciar la festa amb “encintats per dos campanars” la festa de les entitats. Una caminada amb el grup excursionista els Enfilats i el grup de la cursa de la dona fins al Parc de Pedra on ens esperàvem les àvies remeieres que amb una interessant visita guiada pel Parc.

A mig matí, a la plaça de Pau Casals l’associació de jubilats i pensionistes van organitzar el primer campionat de petanca. Hi van participar diferents grups aficionats a la petanca i els vencedors finalment van ser pel grup de petanca d’en Bas. A la tarda, el grup de l’AMPA de l’escola la Bòbila va organitzar l’intercanvi de joguines a la pista poliesportiva. En el mateix lloc, el Grup d’esplai el Sol va fer-nos jugar a petits i grans el torneig d’slip . Mentrestant pels més petitons es va fer instal3lar una bombolla inflable per fer un escape room per recuperar el gran tresor Maia de la mà de Believe Teatre. Al vespre, es va instal·lar una gran pantalla per veure la final de la copa del Rei entre els equips FC Barcelona i València CF.

El diumenge al matí, el grup dels enfilats va organitzar la 9a caminada “ ruta dels llenyataires de les Preses” amb la inscripció de 250 persones. Una excursió que ja s’ha convertit en un referent comarcal. A les 9 del matí es va iniciar la 12a trobada de vehicles antics i clàssics que enguany es van desbordar totes les previsions i van assistir 140 vehicles. Més de 400 persones van assistir a l’esmorzar popular. Va ser una gran trobada automobilística amb moltes persones del poble, la comarca i també d’arreu del país.

Jordi Patxeco amb la seva animació infantil va fer dansar a grans i petits abans de dir els guanyadors del concurs de cartells i el concurs de relats curts.

Enguany el primer premi del cartell el va aconseguir la Núria Morente Boix que dissenyarà el nou cartell del proper programa de la Gala de les Preses. El segon premi i portada del programa de la festa del roser 2020 la guanyadora va ser l’Anna Pairó Viñoles. En aquesta edició del concurs hi ha participat 16 persones. Els guanyadors del concurs de relats curts han estat:

Categoria A: Arnau Sala – Categoria B: Martina Sala – Categoria C: Núria Morente – Categoria D: Martina Molinés – Categoria E: Neus Massegú – Categoria F: M. Rosa Dachs. El millor pseudònim va ser per la Glòria Gou.

Es va finalitzar la festa del Roser amb la cercavila dels gegants, la granota i els calabotins i el ball final a la plaça Major.

L’organització està molt satisfeta de la gran participació que hi hagut en tots els actes que s’ha programat.

Info: Ajunt. Les Preses

Comparteix-ho amb els teus amics: