VÍDEO: Molta participació en la Trobada de Motos Antigues de Sant Joan les Fonts

Comparteix-ho amb els teus amics:

Més d’un centenar d’amants de les dues rodes es varen concentrar a Sant Joan les Fonts per celebrar la XXI edició de la Trobada de Motos Antigues, una de les més importants de l’estat.

Aquest diumenge, Sant Joan les Fonts s’emplenava de motoristes per fer un cop més la Trobada de Motos Antigues, majoritàriament amb motos anteriors a 1960. En aquesta ocasió més un centenar de participants es donaven cita, per intercanviar opinions i fer una matinal entretinguda amb una ruta al voltant de 65 quilòmetres per diferents municipis de la comarca. Veure vídeo.

Vídeo: XXI edició de la Trobada de Motos Antigues de Sant Joan les Fonts 2017

De bon matí les motocicletes estaran exposades a l’Avinguda Cisteller de Sant Joan les Fonts, on es feien les inscripcions, el lliurament de la documentació i el tradicional esmorzar previ al recorregut. A les deu en punt s’iniciava una ruta per la Garrotxa que els portava a La Canya, Olot, Les Preses, Sant Esteve d’en Bas, Sant Feliu de Pallerols i Les Planes d’Hostoles, on es feia el reagrupament, per prosseguir la caravana fins a Sant Esteve d’en Bas i els Hostalets d’en Bas, on els esperava un aperitiu, gentilesa de l’Ajuntament de la Vall d’en Bas, per seguir fins al Mallol, la Pinya i Olot (amb retrobament) i d’allà tornada cap a Sant Joan les Fonts, on l’acte s’acabava amb un dinar popular al Restaurant Font del Grèvol i en finalitzar l’àpat hi haurà el tradicional el repartiment de trofeus entre els participants.

L’activitat estava organitzada per l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts amb col·laboració amb l’Ajuntament de la Vall d’en Bas, el Consell Comarcal de la Garrotxa, la Diputació de Girona i la Generalitat de Catalunya.