VÍDEO: Moments de tensió a Olot entre una concentració antifeixista i un punt d’informació de VOX

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest matí la Coordinadora feminista, antiracista i antifeixista de la Garrotxa va convocar, un esmorzar i una concentració contrària a la instal·lació d’un punt d’informació de VOX a la plaça del Mig d’Olot.

En la concentració hi havia unes dues-centes persones, segons organització i un centenar, segons Mossos d’Esquadra. La gent aplegada davant de l’accés a la plaça del Mig, per la part de Sant Esteve, cridaven consignes en contra del racisme i el feixisme que defensa VOX, que en les properes municipals d’Olot estarà liderat per l’exmilitant de PxC, Ignasi Mulleras, que estava present a la carpa instal·lada. Veure vídeo.

Sis dotacions d’antidisturbis dels Mossos i una trentena d’agents custodiaven els accessos a la plaça del Mig on hi havia ubicada la carpa de la xenòfoba i polèmica formació de VOX. En alguns moments es van poder viure alguns moments de tensió perquè alguns concentrats volien accedir a la plaça del mig a increpar als simpatitzants de VOX.

Els concentrats repartien pamflets on s’explicava les mentides que divulgar aquesta classe de formacions polítiques, que l’únic que volen és el “vot fàcil” amb massatges populistes que no tenen cap mena de base real. Segons explicava una noia participant en la concentració.

RELACIONAT:

VÍDEO: Desagradable i xenòfoba intervenció d’Ignasi Mulleras al ple municipal d’Olot