VÍDEO: Música al Parc, els diumenges d’estiu al Parc Nou

Comparteix-ho amb els teus amics:

Música al Parc, els diumenges d’estiu, a les 18.30 h, al Parc Nou

Els diumenges d’estiu a la tarda la música s’instal·la al Parc Nou. Concert de música clàssica, de música tradicional, amb formacions de diferents tipus i estils per gaudir-ne en un entorn privilegiat.

PROGRAMACIÓ: 

BCN Sax Quartet
Quartet de Saxos
Diumenge 21 de juliol, 18.30 h, Parc Nou

BCN Sax Quartet

La família de saxòfons de Bcn Sax Quartet vindrà a Olot per mostrar com viu la música clàssica des d’una sonoritat moderna, recuperant la idea que el que és popular és el que ens inspira per arribar més lluny.

Bcn Sax Quartet és particularment apreciat perquè en les seves actuacions restableix un lligam a voltes perdut entre el públic i l’intèrpret. De clara vocació internacional, proposa el redescobriment del saxòfon clàssic a partir d’un repertori original i de les transcripcions dels clàssics. Aquest quartet, que es distingeix per un estil fluid, intens i amb una obsessió pel detall, ofereix unes actuacions brillants i rigoroses dins una atmosfera inspiradora i seductora.

Perepau Ximenis i Josep Maria Ribelles
Diumenge 28 de juliol, 18.30 h, Parc Nou

Perepau Ximenis i Josep Maria Ribelles

Ens mirem al mirall de la tradició i… què hi veiem? O, més ben dit, què sentim? Sentim que ens puja la creativitat i apareixen noves formes gràcies a la combinació de música tradicional i música d’avantguarda que ha donat forma a Traddart.

Perepau Ximenis i Josep Maria Ribelles ja fa un temps que cuinen i barregen alquímies musicals, compartint melodies i gaudint del que en surt.

Gaizca Project
Ialma, Iñaki Plaza i Manu Sabaté
Diumenge 4 d’agost, 18.30 h, Parc Nou

Gaizca Project

Format per l’acordionista basc Iñaki Plaza, el quartet vocal gallec Ialma i el graller català Manu Sabaté, el projecte Galeuscat busca el punt de trobada de les cultures musicals de Galícia, el País Basc i Catalunya. L’objectiu és intercanviar-les i compartir-les per generar una creació original des d’una òptica radicalment contemporània.

Daniel Cros
Sed de viaje
Diumenge 11 d’agost, 18.30 h, Parc Nou

Daniel Cros

El cantautor barceloní actua per primer cop a Olot per presentar-nos el seu nou treball, Sed de viaje, un disc obert al món i reflex de les seves gires per l’Amèrica Llatina. Un disc i un directe que incorporen diferents ritmes com el son i el bolero cubans, la ranxera o el folk nord-americà, que serveixen de fonament per a conduir les emocions que desprenen les lletres. Lletres que ens parlen de celebrar la vida, de descobrir la nostra ciutat caminant-la i de deixar-nos emportar per aquesta set de viatge tal com ens conviden aquests versos: “Cuanto más viajo, más se ensancha el mundo, cuanto más lejos ando, menos me confundo, sed de viaje, hambre de volar”.

Duo de violins
El violí des del barroc fins al segle XXI
Diumenge 18 d’agost, 18.30 h, Parc Nou

Duo de violins

Ala Voronkova i Guerassim Voronkov s’han unit per oferir-nos una mostra del seu virtuosisme en un programa de duos de violí exquisidament triat i dissenyat cronològicament, des del barroc fins als nostres dies.

En aquest concert podrem observar l’evolució de la tècnica, sonoritat i estil de l’instrument així com l’eclosió de les grans escoles violinístiques europees de la mà de grans compositors clàssics i contemporanis.

Sambala
Música d’inspiració brasilera
Diumenge 25 d’agost, 18.30 h, Parc Nou

Sambala

La gran riquesa i diversitat de la música del Brasil i les seves arrels africanes formen part indissoluble de la trajectòria i el creixement dels integrants d’aquest projecte. Cinc músics que han begut sempre de les fonts de diferents ètnies, buscant-ne les essències i mesclant-les en la recerca d’enriquir el propi llenguatge, s’uneixen per crear Sambala i proposar-nos un espectacle basat en la música popular brasilera a partir de cançons d’alguns dels grans autors d’aquest gènere tot passant-les pel seu filtre personal i eclèctic.