Vídeo: Myriam Swanson tanca amb èxit el primer cicle de Jazz Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Davant un Sala Torín plena de gom a gom Myriam Swanson va actuar a Olot acompanyada de Francesc Capella, Paco Weht i Anton Jarl (Magnolia). Aquest és un quartet envellutat i rabiós, d’esperit americà, que no només revisita els clàssics, sinó que ofereix un repertori amb cançons d’Ella Fitzgerald, Etta James, Sarah Vaughan o Rosemary Clooney. Es tracta de peces que acompanyen la cantant Myriam Swanson des dels inicis i que ha volgut compartir amb uns músics brillants en una sessió poderosa que abraça un ampli espectre de la seva faceta més jazzística.

[vimeo]https://vimeo.com/95730802[/vimeo]

El repertori ha estat triat acuradament per convidar l’espectador a submergir-se en un estat d’ànim evocador i per transportar-lo dels paisatges de Broadway dels anys trenta als musicals de Cole Porter dels cinquanta, de Duke Ellington a Ella Fitzgerald, de Sarah Vaughan a Julie London, entre tants altres. El cinema i el jazz es troben en un ambient acollidor i sofisticat: el mainstream dels cinquanta.

Cartell_Descampat_Festival_A3
Foto: Myriam Swanson tanca amb èxit el primer cicle de Jazz Olot

Amb aquest concert, l’Institut de Cultura de la Ciutat d’Olot tanca el primer cicle Jazz Olot que han precedit Andrea Motis i Carla Cook. La proposta, que s’organitza en col·laboració amb la sala Jamboree de Barcelona, continuarà la propera tardor amb nombroses sorpreses segons ens va comentar el responsable de programació de Jamboree, Pere Pons.