Vídeo: Myriam Swanson tanca el primer cicle de Jazz Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Myriam Swanson actuarà a Olot acompanyada de Francesc Capella, Paco Weht i Anton Jarl (Magnolia). Aquest és un quartet envellutat i rabiós, d’esperit americà, que no només revisita els clàssics, sinó que ofereix un repertori amb cançons d’Ella Fitzgerald, Etta James, Sarah Vaughan o RosemaryClooney. Es tracta de peces que acompanyen la cantant Myriam Swanson des dels inicis i que ha volgut compartir amb uns músics brillants en una sessió poderosa que abraça un ampli espectre de la seva faceta més jazzística.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=FAWI-KeEeRk[/youtube]

El repertori ha estat triat acuradament per convidar l’espectador a submergir-se en un estat d’ànim evocador i per transportar-lo dels paisatges de Broadway dels anys trenta als musicals de Cole Porter dels cinquanta, de Duke Ellington a Ella Fitzgerald, de Sarah Vaughan a Julie London, entre tants altres. El cinema i el jazz es troben en un ambient acollidor i sofisticat: el mainstream dels cinquanta.

Amb aquest concert, l’Institut de Cultura de la Ciutat d’Olot tanca el primer cicle Jazz Olot que han precedit Andrea Motis i Carla Cook. La proposta, que s’organitza en col•laboració amb la sala Jamboree de Barcelona, continuarà la propera tardor.

El preu de les entrades és de 10 euros anticipades i 12 a taquilla el dia del concert. Es poden comprar a la taquilla del Teatre, a Can Trincheria o per Internet.

20140515.Myriam Swanson