VÍDEO: Nan Oliveras i Arnau Turon guanyen la Mitjà Marató de la Garrotxa

Comparteix-ho amb els teus amics:

Bona matinal per la 25a Mitjà Marató de la Garrotxa i la 6a cursa popular de 10 km organitzada pel CN Olot, amb una participació d’uns 500 corredors

Nan Oliveras i Arnau Turon guanyen la 25a Mitjà Marató de la Garrotxa entrant a meta al mateix temps, amb un cronòmetre de 1:11:24, seguit de Jordi Rabionet i Blai Roca amb uns temps de 1:13:34 i 1:15:27, respectivament. En fèmines la victòria se l’endugué la Cristina Rovira, seguida de Lola Espinosa i Estefania Ruiz amb uns temps de 1:34:01 i de 1:36:10, respectivament.

Pel que fa a la 6a cursa popular de 10 km, el podi quedava de la següent manera. Jordi Alsina amb un temps de 0:31:39, seguit de Guillem Fernandez i Isaac Casas amb uns temps respectius de 0:33:53 i 0:34:42. En fèmines, el primer lloc ha estat per Clara Aulinas amb un temps de 0:41:19, seguida de Susanna Cabratosa i Mireia Prat, amb uns temps respectius de 0:44:12 i 0:45:48.

El circuit de la mitja, que comença i acaba a les instal·lacions del CN Olot, transcorre per la part nord de la Vall d’en Bas (pels pobles de la Pinya i el Mallol), des d’on es pot gaudir d’unes esplèndides vistes de la muntanya de Santa Magdalena i del Puigsacalm. La ciutat d’Olot, com no podia ser d’una altra manera, també és un escenari privilegiat de la prova.

Aquestes curses formen part de la lliga E.O.S. conjuntament amb les mitges maratons de Banyoles i la d’Empúries, i la popular de 10 km, amb les de Figueres St. Josep, Empúries, Carrer Nou de Girona, St. Lluc d’Olot i La Llagosta. Per tant, els participants sumaran punts per la classificació general d’aquesta lliga de curses que ofereix premis i obsequis als millors classificats.

CONSULTA TOTES LES CLASSIFICACIONS AQUÍ