Vídeo: Nan Oliveres i Esther Canalies guanyen la Cursa Popular Ciutat d’Olot Fires de Sant Lluc

Comparteix-ho amb els teus amics:

La 33a edició de la Cursa Popular Ciutat d’Olot Fires de Sant Lluc ha tingut com a guanyadors absoluts a Nan Oliveres i Esther Canalies en una prova en la qual han participat a prop de 250 corredors. El nivell ha estat molt alt, sobretot en la categoria masculina.

GALERIA FOTOGRÀFICA AQUÍ

https://vimeo.com/141357950

Nan Oliveres ha guanyat amb un temps de 30:47 el que suposa un nou rècord de la cursa d’ençà que es va canviar i homologar el circuit actual. Al podi l’han acompanyat Enric Roura amb 33:22 i Jordi Rabionet amb 33:47.

 DSC9610

En categoria femenina Esther Canalias ha fet un temps de 42:48, seguida de Rosa Matamala 44:01 i Eva Barti 46:59.

 DSC9618

“Corre amb mi” ha tornat a participar en la cursa amb en Martí, l’Àngel i la Pilar, i una bona colla de valents que han mogut les seves cadires per a realitzar els 10 quilòmetres.

A les Curses de Promoció més d’un centenar de nens de totes les categories han pogut sentir-se atletes per un dia. També s’han fet curses per a persones amb altres capacitats, que amb la col·laboració de l’Associació de Voluntaris de la Caixa també han pogut gaudir, com tothom d’una jornada lúdica i esportiva.

Tot plegat ha estat una gran jornada esportiva en la qual cal destacar el treball de tots els voluntaris, que han fet un treball increïble per què tot sortís bé, als col·laboradors i patrocinadors i a les institucions.

Font i fotos: clubatletismeolot.com

VEURE RESULTATS:

Classificació General
Classificació General Femenina
Classificació General Masculina

nan