VÍDEO: Demà tindrà lloc la Romànic Bike Extrem. La versió ciclista de la famosa ‘Romànic Extrem’

Comparteix-ho amb els teus amics:

Demà tindrà lloc la primera Romànic Bike Extrem, amb les inscripcions tancades a 250 inscrits, que era el límit establert per l’organització.

El Batec Garrotxí proposa fer la versió ciclista de la famosa ‘Romànic Extrem’.

La Romànic Bike Extrem és una prova de BTT pensada per descobrir als ciclistes camins i corriols de la Vall de Bianya i perquè els aficionats d’aquest món puguin gaudir dels magnífics paisatges que ens ofereix la comarca de la Garrotxa.

Més info aquí

Vídeo: Presentació de la 1a edició de la Romànic Bike Extrem de la Vall de Bianya

El diumenge 4 de novembre, la Vall de Bianya es convertirà en l’escenari perfecte per dur a terme la primera edició d’aquesta cursa de bicicleta de muntanya, organitzada per l’Associació esportiva Batec Garrotxí i l’Ajuntament de la Vall de Bianya, amb la col·laboració de la Romànic Extrem. Tal i com han explicat fonts de l’organisme, es tracta d’una proposta innovadora que transcorre enmig de boscos d’alzines, roures i faigs, travessant els conreus de blat de moro que inunden bona part del municipi, tot descobrint les esglésies romàniques que esquitxen la vall amb la seva bellesa i enri-queixen aquest paisatge idíl•lic. Un recorregut per gaudir pedalant que, a banda de ser un repte es-portiu, pretén donar a conèixer alguns dels racons més bonics de la comarca.

Per fer-ho possible, l’organització ha pensat dos recorreguts de diferents longituds per tal que els ciclistes de diferents nivells puguin gaudir d’aquests camins i corriols. Tot i la diferència en distància, ambdós recorreguts són tècnics i requereixen de bona forma física.

Es planteja una distància curta de 30km amb 1000+ i uns altra de 50km amb 1900+. Es disposarà de diferents avituallaments, assis-tència mecànica, menjar a l’arribada i el bon ambient que caracteritza als integrants del Batec Gar-rotxí i de la Vall de Bianya.

L’Associació esportiva Batec Garrotxí està formada per uns 50 integrants que des de l’any de la se-va creació, el 2012, practiquen tot tipus d’esports; des de córrer fins a esquí de muntanya. Amb la creació d’aquesta prova esportiva fan un pas endavant obrint a tothom els senders on ells pedalen i oferint una diada lúdica i esportiva que de ben segur deixarà una bona experiència a tots els partici-pants.

La idea de fer una versió de bicicleta de muntanya de la ja coneguda Romànic Extrem, ha sorgit de la inquietud del Batec Garrotxí, que fins l’any passat ja organitzava una prova BTT al poble de Molló i que ha volgut acostar-se a la Garrotxa.

L’organització d’aquesta edició de la Romànic Bike Extrem estan molt il•lusionats amb la iniciativa i us conviden a acostar-vos a la Vall de Bianya el pròxim 4 de novembre.

Info: Ajunt. La Vall de Bianya, Batec Garrotxí
Vídeo presentació: elgarrotxi.cat