VÍDEO: No ha pogut ser, el juvenil del CPA Olot ha quedat en 5a posició

Comparteix-ho amb els teus amics:

Malgrat la bona disposició del Juvenil del CPA Olot, s’ha quedat a les portes de pujar al podi. Avui és el torn de les actuals campiones del món

Ahir a la tarda va tenir lloc la competició en la categoria juvenil al Campionat Europeu que s’està celebrant a la localitat de Matosihnos (Portugal). La competició juvenil del CPA Olot en grups grans no ha acabat de sortir com s’esperava i l’equip entrenat per Anna Quintana i amb el ball ‘Benvinguts al circ’, va quedar fora de podi en una cinquena posició, darrere de l’equip de Bescanó. Tot i que en aquesta categoria sempre és més important la formació que els resultats, pocs podien preveure que el Bescanó saltaria d’un tercer lloc als campionats d’Espanya i Catalunya al podi d’un Europeu, on ja hi ha rivalitat italiana. Itàlia ha omplert el podi, deixant el segon graó al Reus, mentre que la quarta posició ha estat pel Bescanó. El podi ha quedat de la següent manera:

1 – PORTOGRUARO DIVISION (Italia) amb “Happy Event”, 124.500 Punts
2 – REUS DEPORTIU (Espanya) amb “The Emperor’s New Clothes”, 118.000 Punts
3 – MOTTENSE ITALIAN SHOW (Italia) amb “It’s a matter of Taste, 116.400 Punts
4 – CP BESCANO (Espanya) amb “Beam of Light”, 112.200 Punts
5 – CPA OLOT (Espanya) amb “Welcome to the Circus”, 111.900 Punts

CONSULTA TOTA LA CLASSIFICASIÓ AQUÍ

Aquesta tarda elgarrotxi.cat tornarà a oferir la retransmissió en directa en vídeo, des de Portugal la competició de grups grans, on estan les actuals campiones del món del CPA Olot. La competició serà a partir de les 15 h i sortiran en la setena posició. VEURE ORDRE DE SORTIDA AQUÍ.

Vídeo: Resum de l’actuació del grup juvenil del CPA Olot

https://vimeo.com/164735647

Vídeo: Entrenament del Grup xou gran del CPA Olot, ahir a la tarda

https://vimeo.com/164735649

cpa portugal

Foto: CPA Olot
Vídeos: European Championships Show & Precision 2016