VÍDEO: Nou documental sobre intel·ligència artificial al Doc del Mes a Can Trona

Comparteix-ho amb els teus amics:

Nou documental sobre intel·ligència artificial. “Robots, les històries d’amor del futur” d’Isa Willinger.

Quan Chuck compra Harmony, la seva futura parella robot, poc s’espera que li agradin els llibres i conversar sobre temes transcendentals. A Japó, el robot Pepper arriba a la llar de l’àvia Sakurai per fer-li companyia, però resulta ser força despistat… Els robots son les noves criatures del planeta terra. Estem preparats per introduir la intel·ligència artificial a les nostres vides?

Des de fa anys que ja treballen als mostradors i recepcions d’empreses, als centres comercials o com a chefs, però ara, humanoides amb intel·ligència artificial s’introdueixen a les nostres llars i a les nostres vides privades. “Amb un IA, has de mantenir una comunicació amb frases curtes i clares”; és el consell que li donen a Chuck quan recull a la seva companya, acabada d’arribar de la fàbrica.

Hi, A.I. ens revela com la convivència amb la intel·ligència artificial afectarà les nostres vides i com els robots, en un futur no molt llunyà, en formaran part. Un impressionant testimoni que ens mostra el futur, avui.

Es faran dos passis el divendres 6 de novembre a les 20h i el dissabte 7 de novembre a les 17h a l’Auditori de Can Trona. L’aforament serà limitat a 50 persones, cal inscripció prèvia i és obligatori dur mascareta.

Per reservar, envieu un whatsapp al telèfon 648814293 en horari d’oficina (de dilluns a divendres de 8h a 15h). Cal que ens faciliteu el vostre nom i el nombre de persones que vindreu.

Tanquem inscripcions el mateix divendres a les 15h.

Comparteix-ho amb els teus amics: