Vídeo: Nova campanya “Artística” de l’Espai Gironès a favor de Càritas i el Banc dels Aliments

Comparteix-ho amb els teus amics:

El Centre Comercial Espai Gironès, juntament amb Càritas i el Banc dels Aliments, han presentat la campanya solidària “Aquest Nadal tu hi pintes molt! En la lluita contra la pobresa” amb l’objectiu de recollir diners i destinar-los a Càritas per col·laborar en la seva gran tasca d’ajuda a les persones més necessitades. La campanya també té per objectiu recollir aliments per al Banc dels Aliments. Aquest any s’ha previst un gran nombre de novetats i s’espera que la iniciativa torni a ser molt participativa. Cinc pintors col·laboraran amb la campanya.

[vimeo]https://vimeo.com/113075159[/vimeo]

MÉS INFORMACIÓ AQUÍ

OBJECTIU
La recaptació de fons per Càritas via la subhasta de quadres solidaris.

OPORTUNITAT
Adquisició d’obres d’art de reconeguts artistes a preus solidaris i participació en una acció benèfica. Gran visibilitat corporativa en l’exposició benèfica al centre comercial en època de màximes afluències, així com en els mitjans propis del centre: Pantalla Punt d’Informació, Web i Xarxes Socials (Més d’11,000 fans en Facebook).

ARTISTES
5 artistes professionals, vinculats amb Girona, i amb un ampli recorregut artístic: Perico Pastor, José Luís Pascual, Josep Moscardó, Fernando Adam i Pep Montserrat. La campanya compta amb el suport públic de Pilarín Bayés.

MECÀNICA
Cada dissabte, durant 5 setmanes al desembre i gener un reconegut artista pintarà en directe en l’Espai Gironès un quadre solidari que donarà a l’acció.

C-00001

Comparteix-ho amb els teus amics: